Sale!

Rescue Cream (100ml)

RM29.90 RM24.90

(30 customer reviews)

In stock

Category: SKU: RCB

Additional information

Weight 120 g

30 reviews for Rescue Cream (100ml)

  1. Anonymous (Verified Buyer)

  2. Ash Muhd (Verified Buyer)

  3. Norhayati Sawal (Verified Buyer)

    Sangat berkualiti dan berkesan dengan kulit

    Uploaded image(s):

    Image #1 from Norhayati Sawal
  4. Nur Ahlina Yunos (Verified Buyer)

  5. ISMA WATI (Verified Buyer)

    Alhamdulillah kulit anak semakin hari semakin pulih

    Dah repeat order kali ke dua ..
    Beli 3 skali lotion

    Uploaded video(s):

  6. rodiah Che ghazali (Verified Buyer)

  7. Siti Nazneen Zakaria (Verified Buyer)

    Suitable for my daughter’s skin for eczema. After apply her skin not drying like usual.

  8. WAHEEDA (Verified Buyer)

    My grandson’s rashes disappear in two days,now I’m planning on buying the bigger pack for my own usage as facecream! If it’s good for baby,it surely is great for my skin as well🥰

    Uploaded image(s):

    Image #1 from WAHEEDA
  9. hasdiyana hashim (Verified Buyer)

    perlukan size yang besar

  10. Pajelyn Rasidi (Verified Buyer)

    Alhamdulillah! Ruam di pipi baby sy dh makin sembuh, dlm masa 1-2 hari penggunaan rescue cream ni..merah2 di pipi terus hilang bila apply, dan biji2 ruam tu makin mengecil / hilang (dlm masa bbrp hari)…highly recommended😃

  11. Norelyana binti Mohd yusof (Verified Buyer)

  12. Anonymous (Verified Buyer)

    Sgt sesuai dfn bby saya yg kulit sensitive

  13. Anonymous (Verified Buyer)

  14. Noorhanin D. (Verified Buyer)

    Saya dah guna kat belakang badan anak. Ruam ruam badan hilang lepas sapu selama 3 hari berturut. Alhamdulillah. dah byk kali saya repeat beli. Suka sangat!

  15. Nor Ismail (Verified Buyer)

  16. WAN NURFAIZAH BINTI WAN DAUD (Verified Buyer)

  17. Anonymous (Verified Buyer)

  18. NUR IMA RABBANI (Verified Buyer)

    Sy beli utk customer.feedback yg terima sangat lah positif.Masalah ruam pipi anak umur 4 bulan..makin berkurang.😀customer happy sgt,dah lama n macam2 jenis cream dh cuba.

  19. Noorhanin (Verified Buyer)

    selesa. lotion yang tak melekit. cepat meresap

  20. Nurul Aslah Ismail (Verified Buyer)

  21. MARNI YUSUF (Verified Buyer)

    have repeat many times..they are so organic and affordable

  22. MOHAMED FAZRURIZAL BIN MOHD OTHMAN (Verified Buyer)

  23. Nurhudda (Verified Buyer)

  24. Siti Shazwani R. (Verified Buyer)

    Best sangat losyen ni sebab tak melekit dan bau wangi lavender mcm bau sabun muka lavender tu. Bau dia sangat calm dan lembut. InshaAllah habis nanti saya nak beli semula. Lotion ni saya letak kat area kulit kering anak saya ❤️

  25. Diana L. (Verified Buyer)

  26. Anonymous (Verified Buyer)

  27. WAHEEDA (Verified Buyer)

    Very effective, my 2nd purchase.

  28. Anonymous (Verified Buyer)

  29. Anonymous (Verified Buyer)

  30. Nur Saiyidah Solehah Binti Jamal (Verified Buyer)

    Really recommended especially for those with sensitive skin to keep skin moisture

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.